12 Nisan 2014 Cumartesi

A'dan Z'ye, Oradan Buraya: Hızlandırılmış Gündem Turu

Arctic Monkeys aldı başını gidiyor dostlar.. Ama siz bunu zaten biliyordunuz değil mi? Tamam, devam edelim..

"David Bowie’nin yayınlanmamış işleri gerçekten muazzam ve gün yüzüne çıktıkları halde kimse hayalkırıklığına uğramaz," diyor, The Next Day'in prodüktörü ve ustanın sıkı dostu Tony Visconti.

Morrissey'in bu yaz çıkacak olan yeni stüdyo albümünde Istanbul adlı bir parça da var.

"Sahi bir Jack White vardı ne oldu ona?" Kendisi kimseye bunu dedirtmek için fırsat vermeyen bir üretken adam. Yeni albüm Lazaretto yolda.

Kurt Cobain ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Bundan sonra heykel olarak da buralarda olacak. Keşke bir de söz konusu heykel Cobain'den çok Chad Kroeger'a benziyor olmasaydı..

Jack White demişken, bu yaz Küçükçiftlik'e uğrayacak Neil Young'ın yeni albümü A Letter Home, Jack White'ın plak şirketi tarafından basılacak. Dedik o kadar, adam boş durmuyor.

Radiohead bu yazı stüdyoda geçirecek. Önümüzdeki yıla yeni bir albüm duymak için hazırlanın.. Zamanı gelmişti.

21 yıllık bir ara sona eriyor. Roger Waters, yeni solo albümünün demo çalışmasının bittiğini duyurdu: “Demoyu Salı (12 Kasım) gecesi tamamladım. 55 dakikalık albümde şarkılar ve tiyatro var. Her şeyi anlatmak niyetinde değilim ama bir radyo tiyatrosu gibi düşünebilirsiniz. Birbirleriyle konuşan karakterler ve bu karakterlerin bir görevi var.”

U2 yeni albümlerinde Danger Mouse’la işbirliğine gidiyor. Basçı Adam Clayton, bu albümle eski U2 sound’unu geri döndürdüklerini ancak geçen 10 yılda olgunlaştıklarını ve bunun da albüme yansıyacağını belirtti.

The Black Keys ile Lana Del Rey'i buluşturan şey nedir? Del Rey'in yeni albümü Ultraviolence.. Keys'in solisti Dan Auberbach'in katkısı var bu işte. Kim bilir belki albümde back vokal'i falan vardır derseniz, aradığınız cevap bu değil. Auberbach albümün bizzat prodüktörlüğünü üstlenmiş.

2014'ün yaz konserleri programında kimler yok ki? Megadeth, Metallica Massive Attack, Soundgarden, Epica, Dream Theater, Neil Young & The Crazy Horse, dredg, Portishead, Tori Amos bu grupların bir kısmı. Bir de rivayet düzeyinde dolaşan isimler var. Hugh Laurie diyorlar mesela..

Bu başlık, halihazırda bulunan konular güncel kaldıkça güncellenebilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder